Het 9e Saamhorigheidsdiner op 19 december 2024 in de Van Ghent Kazerne in Rotterdam was weer een zeer geslaagd evenement.


Gasten, vrijwilligers, sponsoren, kazernebemanning, Paresto, korpsleiding, special guests, 

allemaal heel hartelijk dank voor jullie aanwezigheid, steun, inzet en andere bijdragen.

Wij vonden het weer onvergetelijk en zien alweer reikhalzend uit naar de volgende editie!


Bekijk hier de foto's en diapresentaties van het diner van 19 december 2024.

 Heeft u zelf foto's heeft gemaakt die u graag via deze site beschikbaar maakt voor anderen?

Dan kunt u die sturen aan: webmaster@ssdom.nl en wij zorgen zsm voor plaatsing.


Onze koks onder leiding van Piet Kruithof hebben ook in december 2024 weer een sterrenmenu samengesteld waar iedereen zijn vingers bij heeft afgelikt. Kijk maar eens hiernaast!


Maar zonder de hulp van alle sponsoren en vrijwilligers was het natuurlijk slechts bij mooie plannen gebleven...

 

Dus ook dit jaar bedanken we onze ruimhartige sponsoring, onze onvermoeibare vrijwilligers, onze geweldige gasten, de behulpzame kazernebemanning, de super enthousiaste korpsleiding, onze gastheer commandant Ten Hove en onze special guests om weer een onvergetelijke avond te hebben kunnen vieren samen. 


Vooral voor diegenen die niet meer zo goed ter been zijn, of vereenzaamd zijn, is dit vaak de enige gelegenheid in het jaar om weer even op onze bakermat in de VGKAZ onder oude maten te zijn. We zijn blij dit weer mogelijk te hebben kunnen maken.


Natuurlijk genieten wij als bestuur nu ook even van een paar weken welverdiende rust, maar al snel daarna gaat het vizier alweer op de volgende (de 10e !) editie!



Een ieder die wil sponsoren is natuurlijk meer dan welkom op elk moment en kan via onze sponsorpagina's alle info vinden of anders even contact met ons leggen via sponsoring@ssdom.nl.



Alle sponsors krijgen een ereplaats op de jaarlijkse sponsorlijst op deze website


   

3 amuses op tafel bij binnenkomst:

- blini met gerookte zalm, haring kaviaar en crème fraîche

- cracker met oude kaas crème

- zwarte krokante olijven   


Voorgerecht:

- Paté crème met een huisgemaakte mini brioche en fruit compote


Soepje:

- Bisque met mosselen en Noordzeekrab


Tussengerecht:

- Risotto van parelgort met paddenstoelen, geblakerde prei, rucola, geraspte truffel en Rotterdamse oude kaas


Appetizer:

- Gebakken zeebaars met roergebakken zeekraal met haricots verts, spinazie en knoflook met een saus van garnaal en scheermes


Amuse:

- Citroen sorbetijs met prosecco en rode bessen 


Hoofdgerecht:

- Gegrilde hertenfilet met puree van knolselderij, pastinaak en zoete aardappel, roergebakken spruiten, rode kool met appel, zelfgemaakte jus met salie en

crazy pea cress


Grand dessert:

- Tarte tatin van appel met kaneel, boerenjongens, kaneelroomijs, hangop met vanille, atsina cress