Het diner 2023

Het 8e Saamhorigheidsdiner op 21 december 2023 in de Van Ghent Kazerne in Rotterdam was weer een zeer geslaagd evenement.


Gasten, vrijwilligers, sponsoren, kazernebemanning, Paresto, korpsleiding, special guests, 

allemaal heel hartelijk dank voor jullie aanwezigheid, steun, inzet en andere bijdragen.

Wij vonden het weer onvergetelijk en zien alweer reikhalzend uit naar de volgende editie!


Bekijk hier de foto's en diapresentaties van het diner van 21 december 2023.

 Heeft u zelf foto's heeft gemaakt die u graag via deze site beschikbaar maakt voor anderen?

Dan kunt u die sturen aan: webmaster@ssdom.nl en wij zorgen zsm voor plaatsing.


Onze koks onder leiding van de onvolprezen chef Leonard Elenbaas hebben ook in december 2023 weer een sterrenmenu samengesteld waar iedereen zijn vingers bij heeft afgelikt. Kijk maar eens hiernaast!


Maar zonder jullie hulp was het bij mooie plannen gebleven. 

Dus ook dit jaar bedanken we onze ruimhartige sponsoring, onze onvermoeibare vrijwilligers, onze geweldige gasten, de behulpzame kazernebemanning, de super enthousiaste korpsleiding, onze gastheer commandant Vlasman en onze special guests om weer een onvergetelijke avond te kunnen vieren samen. 


Vooral voor diegenen die niet meer zo goed ter been zijn, of vereenzaamd zijn, is dit vaak de enige gelegenheid in het jaar om weer even op onze bakermat in de VGKAZ onder oude maten te zijn. We zijn blij dit weer mogelijk te hebben kunnen maken.


Natuurlijk genieten wij als bestuur nu ook even van een paar weken welverdiende rust, maar al snel daarna gaat het vizier alweer op de volgende editie!



Een ieder die wil sponsoren is natuurlijk meer dan welkom op elk moment en kan via onze sponsorpagina's alle info vinden of anders even contact met ons leggen via sponsoring@ssdom.nl.



Alle sponsors krijgen een ereplaats op de jaarlijkse sponsorlijst op deze website


   

3 amuses op tafel bij binnenkomst:

- gerookte heilbot, blini met tomaten kaviaar

- cracker van oude Rotterdamse kaas

- zwarte krokante olijven   


Eerste gang:

- Paté crème met een huisgemaakte mini brioche en fruit compote


Tweede gang:

- Bisque met mosselen en Noordzeekrab


Derde gang:

- Risotto van parelgort met paddenstoelen, geblakerde prei, rucola, geraspte truffel en Rotterdamse oude kaas


Vierde gang:

- Gebakken zeebaars met roergebakken zeekraal met haricots verts, spinazie en knoflook met een saus van garnaal en scheermes


Amuse:

- Citroen sorbetijs met prosecco en rode bessen 


Vijfde gang:

- Gegrilde hertenfilet met puree van knolselderij, pastinaak en zoete aardappel, roergebakken spruiten, rode kool met appel, eigen jus met salie en

crazy pea cress


Zesde gang:

- Tarte tatin van appel met kaneel, boerenjongens, kaneelroomijs, hangop met vanille, atsina cress

Share by: